Tjänster

Facebook annonsering

Att annonsera på Facebook är ett mycket kostnadseffektivt sätt att nå potentiella kunder. Genom att rikta din annonsering till målgrupper som visar intresse för det du erbjuder kan du nå fram till personer du aldrig tidigare nått fram till. Annonsering på Facebook har många fördelar, bland annat att:

  • Det är kostnadseffektivt och billigt i jämförelse med annan annonsering.
  • Du får tillgång till en enorm målgruppsdata – helt gratis.
  • Det är mätbart och går att styra mot olika lönsamhetsmål.
  • Du betalar endast per klick.

Vad är Facebook Ads?

Facebook som digital marknadsföringskanal har vuxit enormt de senaste åren och är idag en mycket lukrativ form av annonsering. Man använder Facebookannonser för att nå ut med kampanjerbjudanden till dina befintliga kunder och fans, deras vänner, personer med liknande intressen eller konkurrenters fans. Genom att annonsera mitt i nyhetsflödet fångar du enkelt användarens uppmärksamhet och du syns på en mycket relevant plats i flödet. Facebooks dynamiska annonser är en av de mest effektiva metoderna för att nå resultat på din sajt.

Så gör vi med marknadsföring på Facebook

Vi arbetar på ett strukturerat sätt med den senaste tekniken för att ta din annonsering på Facebook till nya nivåer. Så här kan ett samarbete se ut.

  • Vad vill vi uppnå med kampanjen? För att göra ett så bra jobb som möjligt vill vi veta vad du vill uppnå för mål, hur stor budgeten ska vara och vilka målgrupper ska vi nå fram till. Våra analytiker hjälper dig med just detta för optimalt resultat.
  • Utförande. Vi tar fram en struktur och utformar annonser som ska engagera mottagaren.
  • Utveckling. Under arbetets gång utmanar vi löpande kampanjernas utformning för att se till att de uppsatta målen överträffas. Detta speglas sedan i den månatliga rapporten som du får.

Vill du lyckas med dina kampanjer genom att arbeta målorienterat med annonsering på Facebook? Hör av dig till oss på Edmondo!

Vad gör Edmondo unika?

Genom att använda AI analyserar vi all den data som Facebook har tillgänglig för att på ett optimalt sätt skapa resultat. Detta hjälper dig att sticka ut och nå fram till dina kunder på ett sätt som traditionell annonsering inte kommer i närheten av. Vi på Edmondo är stolta över att ligga i framkanten med tekniska lösningar och utvärderar alltid den senaste tekniken för att se om den skulle hjälpa våra kunder nå sina mål.

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om frågor som vi ofta får från våra kunder.