Tjänster

Google annonsering med AI

Vår självlärande AI robot optimerar din annonsering och jobbar för dig 24/7

  • Tredje generationens sökordsmarknadsföring
  • Automatisk generering av sökord, inklusive longtail
  • Automatiskt skapande av kampanjer. Annonser genereras automatiskt med översättning till över 60 språk
  • Budoptimering för Google Shopping & Google Ads
  • Optimering av Google Shopping feed. Optimering på demografi för Google Ads

Vår självlärande AI robot optimerar din annonsering och jobbar för dig 24/7.

Våran AI-learner ersätter människan och hanterar större mängder data än den enskilda individen eller individerna kan hantera, slutsatserna som dras används för att din verksamhet skall uppnå sina konverteringsmål.

Oavsett om du precis ska komma igång eller redan sökordsannonserar med Google Ads ger vi dig förutsättningarna för att öka dina intäkter och din avkastning. Med våran AI-learner får du en relevant och strukturerad annonsering där så många klick som möjligt leder till affär.

Våran AI hjälper dig, oavsett om du är nybörjare eller redan har en befintlig annonsering, att öka din försäljning från Google på ett sätt som traditionella mediebyråer inte kommer i närheten av.

  • Driva försäljning och hitta nya kunder.
  • Marknadsföra och bygga ditt varumärke.
  • Förbättra dina resultat och öka din avkastning.
  • Utnyttja all data som du samlat på dig genom åren för att skapa ännu relevantare marknadsföring.

Vad är Google Ads?

Utvecklingen inom digital marknadsföring har gått från att annonsera i tidningar till att annonsera på nätet. Det kanske viktigaste verktyget i din digitala marknadsföring är just GoogleAds (tidigare Google Adwords). Det är det moderna svaret på just tidningsannonser. Skillnaden mot tidningsannonser är att du kan med hjälp av Google annonsering styra vilka som ska se och hitta din annons, vilket genererar resultat som passar era mål. Till skillnad från den gamla skolan så får du med Edmondo också alltid ett mätbart resultat där du ser vad du får tillbaka av din annonsering.

Google Ads är ett marknadsföringsverktyg för att annonsera på Google. Grundtanken med Google annonser är att få ert företag att växa och vara synligt när kunder söker efter en produkt, tjänst eller andra behov som behöver uppfyllas.

Med hjälp av Edmondo`s AI lösning för Google Ads fick vi en skalbarhet i vår annonsering och 34% bättre resultat jämfört med tidigare när vi gjorde det själva. Vi kan varmt rekommendera Edmondo

Jimmy Olsson
Jimmy Olsson
CEO, Telliberry

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om frågor som vi ofta får från våra kunder.