Tjänster

Resultatbaserad marknadsföring

Din partner för prestationsbaserad marknadsföring

Som partner bidrar vi med djup kunskap på alla de ledande plattformarna så som Facebook, Instagram och Google. Ofta når vi framgång genom innovativa lösningar som resten av branschen ej har uppmärksammat. Efter att ha identifierat banbrytande tekniker för kundkonvertering, försäljning och tillväxt hjälper vi dig att genomföra den vinnande strategin. Med ett performance based upplägg betalar du enbart för färdiga resultat. På det sättet kan du vara säker på att få garanterade resultat för din marknadsföringsbudget.

Hur uppnår vi resultat?

Genom att använda våra unikt utformade strategier och tekniska hjälpmedel för de olika plattformarna når vi bättre resultat än dina konkurrenter. En kombination av erfarenhet och den senaste tekniken ger oss övertaget när det gäller att analysera data och sedan dra slutsatserna som leder till färdiga kunder. Med AI som vår största konkurrensfördel klarar vi att nå starkare resultat.

Fördelar med performance based marknadsföring

För våra kunder är denna modellen en win-win genom att man kan vara säker på att den allokerade marknadsbudgeten uppnår sitt resultat. Man betalar enbart för det önskade konverterings målet vilket skapar en garanterat kundnöjdhet hos dig som företag. Istället för att chansa på andra strategier köper man enbart ett färdigt resultat. Det blir också enklare att ha en flexibel budget då det man i slutet av dagen köper är färdiga resultat.

Våra intäkter i den performancebaserade modellen kommer i huvudsak från prestationsbaserad marknadsföring, så kallad affiliatemarknadsföring. Enkelt förklarat är en affiliate en sajt eller app som publicerar och aggregerar marknadsföringsmaterial och sedan erhåller ersättning för trafiken som skickas vidare till butikerna. Ersättningen är kopplad till en konvertering på sajten, till exempel ett klick, ifyllande av ett kontaktformulär eller ett köp i butiken. Genom vårt nätverk av sajter, våra innovativa verktyg och våran erfarenhet inom branschen lyckas vi pricksäkert träffa rätt kunder med rätt produkter.

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om frågor som vi ofta får från våra kunder.