Tjänster

SEO – Sökmotoroptimering

Vad är SEO?

Det görs 55 miljoner googlingar dagligen, bara i Sverige.

Kundens resa börjar nästan alltid på Google, att ditt företag syns är därför en av de viktigaste marknadsföringsåtgärderna du kan göra. Här är vi experter. Det är här sökmotoroptimering kommer in i bilden. SEO (engelska för search engine optimization) är arbetet du gör på din webbsajt för att Google, Bing och andra sökmotorer enkelt ska kunna hitta till din webbsajt och visa upp den i resultatet när någon söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder. När du syns på rätt sätt betyder det att fler besökare hittar till dig och du kan få fler affärer. Detta gör Google till en mycket lönsam kanal för din marknadsföring och sökmotoroptimering till ett av de viktigaste verktygen i din digitala marknadsstrategi.

Vad gör vi?

En SEO-optimering börjar alltid med en grundlig analys, vilka sökord bör man fokusera på i uppbyggnaden och utvecklingen av din hemsida? Vad söker dina kunder efter? Efter våran grundliga analys som genomförs med de senaste tekniska verktygen så har vi svaren.

Hur är din site uppbyggd? Vi går på djupet igenom strukturen på din hemsida. Vi tittar både på de tekniska aspekterna samt uppbyggnaden av textinnehållet. Att din site är snabb och korrekt uppbyggd med textinnehåll påverkar till stor del vilket utfall du kommer ha hos de olika sökmotorerna.

Länkstrategi skapar relevans

Att andra hemsidor länkar till dig avgör hur relevant Google och andra sökmotorer anser dig vara. Starkare länkkraft betyder bättre placering i sökfältet. Våra erfarna analytiker tar fram en länkstrategi som hjälper dig att visa sökmotorerna att du är relevant på nätet.

Resultat

Att enkelt kunna tyda resultatet av det nedlagda arbetet är A och O. Varje månad skickar vi utförliga rapporter och förslag på hur din hemsida kan prestera ännu bättre hos Google. Att enkelt kunna följa resultatet per instoppad krona är ett av våra största ansvar, och att kontinuerligt förbättra det resultat ser vi som vårt existensberättigande.

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om frågor som vi ofta får från våra kunder.